Minggu, 05 Agustus 2012

Ciri-ciri Cowok Setia

Dadi wong wedok mesti podo pingin entok pacar utowo pasangan sing setia seumur hidup, nanging meh mujudne ngono kuwi yo ora gampang butuh pengorbanan lan perjuangan. Sampeyan kudu pinter pinter menilai lan milih cowok sing meh dadi pacarmu. Kanggo ngewangi sampeyan ben ora terjebak cowok sing salah, iki ono sitik ciri-ciri cowok setia, dadi nek ciri-ciri ngene ono ing cowoke sampeyan kemungkinan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar